LİFTONİN



"Güzelleşeyim" Derken; Masallardaki Gibi Bal Kabağına Dönmeyin

Nedir Bu Liftonin?
Nanoteknoloji ile geliştirilen yeni hücrelerin adına, "Liftonin" adı verildi. Bu hücreler sayesinde, ciltte oluşan, sarkma ve kırışıklık olan bölgelerde değişimler mucizevi olarak adlandırılıyor.
Cilt elastikiyetinin kaybına bağlı olarak; oluşan sarkma ve kırışıklıklar cerrahi bir işlem olmadan sadece 60 saniyede giderilebiliyor; söylüyor, dermatoloji doktorları.
Bu yeni bir ürün olduğu için henüz şikayetler yok. Ama akılda düşündürücü sorular yaratıyor. Paylaşılan videoları izlediniz mi bilmiyorum.
İçerisinde Liftonin maddesi olan bir ürünü kullandığınızda, sadece 8 saat süren; ciltte, gergin, genç görünümü veren etkisi varmış.

Peki bu 8 saatin sonun da ne oluyor? 
Cilt tekrar eski kırışık haline dönüyormuş. Bunu videoda söylüyorlar. Yani, masallardaki gibi. "Güzelleşeyim" diye düşünürken; 8 saat sonra bal kabağına dönüşüyorsunuz.
Kendi düşüncemi söylemek istiyorum. Bu Liftonin olan ürünlerin; uzun süreli kullanımından sonra; cilt daha fazla kırışıklığa uğrayacak; diye düşünüyorum. Benim düşünceme göre, para tuzağı. Olan şu; cilt daha uzun vadeli bir zarar görecek ve cerrahi bir müdahaleye gerek olacak, düşünüyorum.
Bu olabilecek etkileri, ve zararlarını düşünerek kullanın.

                                            Herkese her gününüz sağlıklı ve mutlu bir gün olsun.


When "I Say Beautify"; As In The Fairy Tale, The Return To The Pumpkin

What is this Liftonin?
In the name of new cells developed by nanotechnology, it is called "Liftonin". Thanks to these cells, changes in the areas of skin that are sagging and wrinkling are called miraculous.
Depending on the loss of skin elasticity; The resulting sagging and wrinkles can be removed in only 60 seconds without a surgical procedure; Says dermatologists.
This is a new product, yet there are no complaints. But it creates thought-provoking questions.
I don't know if you watched shared videos.
When you use a product with Liftonine in it, you only get 8 hours; There was an effect on the skin that gave it a tense, young look.

What's going on at the end of these 8 hours?
The skin turns back into old wrinkles. They say it on the video. So; Like at the tables.
When think "Let's get beautiful"; After 8 hours you turn into a pumpkin.
I want to say my own opinion. These Liftonin products; After long-term use; The skin will wear more wrinkles; I think. According to my opinion, money is a trap. What happened was; The skin will suffer a longer-term harm, and I think you will need a surgical intervention.
Think about these possible effects, and use them in mind.
                                                 
                                                       Everyone is a healthy and happy day every day.

Yorumlar