KIRMIZIGÜL ÇİÇEKÇİLİK & CAFE ANTALYA


Herkese Merhaba,

2016 yılı; Eylül ayının ortalarında; ailece gittiğimiz tatil sırasında, Antalya Lara'da, sabah kahvaltısı yapmak için gittiğimiz bir cafe; Kırmızıgül Çiçekçilik & Cafe.

Denize sıfır bir manzara karşısında, falezlerin üzerinde, bir cafe de kahvaltınızı yapmak isterseniz; sizin için tam ideal bir yer.

Muhteşem bir manzaraya sahip.

Biz üç kişilik kahvaltı istedik. Üç kişilik kahvaltı, 12 çeşit yiyecekten oluşmaktadır. Kahvaltının içerisinde sınırsız çay verilmektedir.

Meyvelerden kendi yaptıkları, çeşitli karışımlı, mükemmel tatları olan içecekleri var.

Üç kişilik kahvaltı, 5 şişe su, iki bardak kahve, iki bardak kivili limonata; Toplam fiyat 80 TL

İsminden de anlaşılabileceği gibi. Çiçekçilik ve Cafe işletmesi, bir arada yürütülmektedir. Çiçekçilik olarak iki şubesi bulunmaktadır.

Kırmızıgül Çiçekçilik & Cafe'den çıktıktan sonra; biraz yürüyüş yapmak isterseniz; Cafe'nin hemen yanında, Muratpaşa Belediyesinin "Falez Parkı" var. Siz yürüyüş yaparken, muhteşem deniz manzarası size eşlik etmektedir.

Herkesin her günü, bir önceki günden daha güzel olsun. :))


Hello to everyone,

2016; In the middle of September; During our family vacation; In Antalya Lara; A café we went to make breakfast in the morning; Kırmızıgül Çiçekçilik & Cafe.

If you want to make a breakfast in a cafe on the cliffs in front of a sea view; The perfect place for you.

It has a magnificent view.

We wanted a triple breakfast. The triple breakfast consists of 12 kinds of food. Unlimited tea is provided in the breakfast.

Fruits are themselves made by themselves; There are various mixed, excellent tasting beverages.

Triple breakfast, 5 bottles of water, two cups of coffee, two big glass of lemonade with kiwi; Total price 80 TL

As the name implies. The floriculture and café management are carried out together. There are two branches for selling floriculture.

After leaving Kırmızıgül Çiçekçilik & Cafe; If you want to walk a bit; Right next to the Cafe is the "Falez Park" of Muratpaşa Municipality. When you are walking, you will be accompanied by a magnificent sea view.

Everyone every day, be better than the previous day. :))














Yorumlar