GÜLLÜK CAFE & BRİSTRO


GÜLLÜK CAFE & BRİSTRO
Birkaç gün önce, yeni açılmış bir kafeye, kahvaltı yapmak için gittim. Hamamönünün içerisinde, tarihi bir evi, doğal yapısını bozmadan; kafeye dönüştürülmüş bir yer. İki katlı kafe. Bir de dışarıda, yerleri var. Ben dışarıda kahvaltıyı yapmayı tercih ettim. Çalışan ve müşteriler ile ilgilenen ekip; güler yüzlü; dinamik, genç kişiler. Bu genç ekibe, elbette yardım eden, yaşça tecrübeli kişileri de mekanda görebilirsiniz. Arkadaşlarınızla, tanıdıklarınızla geldiğinizde, canlı müzik eşliğinde, keyifli hoş bir zaman geçireceksiniz. Servisleri hızlı, düzenli. İkramları taze ve lezzetli.
Kahvaltının içerisinde ikram edilenler.
Yumurtayı sizin isteğinize göre yapılıyor. Üç pişirme tekniğinden birini seçiyorsunuz. Menemen.
Sahanda yumurta.
Sahanda, sucuklu yumurta. (Benim tercihim; menemen ben yedim.)
Çeri domates. Salatalık. Doğal yeşillikler. İki çeşit zeytin. Yeşil ve siyah zeytin. İki çeşit peynir. Kaşar ve kahvaltı peyniri. Acı sos. Türk deyimi ile; ismi Ezme sos. Tereyağı. Salam. İki çeşit reçel. Bal. Patates kızartması. Peynirli sarma börek. Bir demlik çay. Ve tabi ki ekmek.
Kahvaltı fiyatı: 32 TL.

Ramazan ayında olduğumuz için. Ramazana özel, iftar menüleri de aşağıda listesini görebilirsiniz. Ve Fiyatları:

Herkesin günü bir önceki günden daha güzel olsun :))

GÜLLÜK CAFE & BRİSTRO
A few days ago, I went to a newly opened cafe for breakfast. Within the Hamamönü, a historic house, without disturbing its natural structure; A place transformed into a cage. Two floors. And also there are places out there. I chose to have breakfast outside. The team that deals with employees and customers; smiling; Dynamic, young people. You can also see the people who are experienced in helping the young team. With your friends, when you arrive with your acquaintances, you will have a pleasant and enjoyable time in live music accompaniment. The services are fast, organized. The meals were fresh and delicious.
Those served in the breakfast.
Eggs are made according to your wishes. You choose one of three cooking techniques. Menemen.
The fried eggs.
With eggs, the sausage mix, fried. (My preference is menemen I ate.)
Cherry tomato. Cucumber. Natural greens. Two kinds of olives. Green and black olives. Two kinds of cheese. Cheddar and breakfast cheese. Bitter sauce. With the Turkish expression; Name Ezme sauce. Butter. Salami. Two kinds of jam. Honey. Fried potatoes. Cheese wrapper pie. A teapot tea. And bread of course.
Breakfast price: 32 TL.

For we are in Ramadan. Ramadan special, iftar menus can also be listed below. And Price:

Everyone's day is better than the day before :))






En son video da kumda kahve yapımını görüyorsunuz.
The last video you see is Turkish coffee making in the sand.


Yorumlar