MİLAN FASHION WEEK 2018 SPRİNG / SUMMER "WOMEN"

Tommy Hilfiger

Sportif ve Zarif, çiçek desenli tül bluzlar, elbiseler, etekler ile birlikte kombin edilmiş; deri şortlar, kumaş pantolonlar, deri ceketler görmekteyiz. Bazı kazakların yaka kısımlarında, parlak çizgiler ile süslenmiş detaylar var. Renkli, kare den kumaşlar dan elbiseler, ve ceketler, bu koleksiyonda mevcut. Kısa ve orta uzunlukta, ince montlar, ve içine, ufak transparan kumaşlar ile dizayn edilmiş, sportif taytlar; ve bluzlar var. Yırtık kotlar, parçalı kotlar, ve deri pantolonlar, bu koleksiyonun içerisinde var. Bir çok canlı rengin içerisinde olduğu; hem spor giyinmeyi sevenler için harika bir, koleksiyon.

Tommy Hilfiger

Sporty and Elegant, blended floral blouse with tulle blouses, dresses, skirts; leather shorts, fabric pants, leather jackets. Some sweaters have details adorned with bright lines on the collar portions. Colored, the square fabrics, dresses, and jackets are available in this collection. Short and medium length, thin coats, and sporty tights designed with small transparent fabrics inside; and blouses. Torn jeans, pieced of jeans, and leather pants are in this collection. It is found in many live colors; a great collection for those who like to wear sportswear.



Alberta Ferretti

Bu koleksiyonda; parlak, sade renkli kumaşlardan yapılmış, elbiseler, tulumlar, kombinler, göz alıcı şıklıkta ve dikkat çekicidir. Bazı elbiselerin üzerinde taşlardan süsler bulunmaktadır. Çoğu kıyafetler transparan kumaştan yapılmıştır. Uçuş uçuş, rahat, görünüme bir kesime sahip, tasarımlarda çoğunlukta. Kendinden, boydan çizgili kumaşlardan elbiseleri de bu koleksiyonda görmekteyiz. Kuş tüyleri formunda tasarım elbiselerde var. Koleksiyonun renkleri pastel renklerinden oluşmaktadır. Ve herkesin vazgeçilmezi siyah gece, ve davet elbiseleri, küçük detaylar ile, farklı dekolteleri olan, şık ve rahat bir görünüme sahip tasarımlar.
Ben bu koleksiyonun her detayını, çok çok sevdim.

Alberta Ferretti

In this collection; made of bright, plain fabrics, dresses, overalls, combines, eye-catching elegance and striking. Some dressers have ornaments on the stones. Most clothes are made of transparent cloth. Flight flight has a comfortable, visible cut, for the most part in designs. We see dresses from self-made, striped fabrics in this collection. There are design dresses in bird fluff form. The colors of the collection consist of pastel colors. And everybody has indispensable black nights, and designs with inviting dresses, small details, stylish and comfortable look with different separations. 
I loved every detail of this collection, very much.





Moschino

Çiçek ve çiçek yapraklarından, ilham alınarak yapılan;; çiçek şeklinde dizayn edilmiş rengarenk, cıvıl cıvıl elbiseler. Moshino'nun podyumun da çiçekler açmış, söylenebilinir. Bazı kıyafetler de kuş kanadı şeklinde, detaylı, tasarımları da bu koleksiyonda görmekteyiz. Ben bu koleksiyonu, ve renklerini çok çok sevdim. Muhteşem bir koleksiyon.
Tebrikler.

Moschino

Flowers and flower leaves, inspired by; colorful, lively dressing designed in flower shape. Moshino's podium has also opened flowers, you can say. Some clothes are in the form of bird wings, detailed, and we see designs in this collection. I like this collection, and its colors very much. A magnificent collection.
Congrats.



Herkesin, Her gününüz, bir önceki günden, daha muhteşem olsun :))
Everyone, Every day, from the previous day, to be more magnificent :))

Yorumlar